Distrikt Vestfold gir penger til PRA-prosjektet

Deler av det årlige overskuddet til klubbkassa for NSSK-Vestfold settes - som i fjor - inn på PRA-kontoen, i år var beløpet kr. 8.300,-.
Mye av overskuddet kan gjenspeiles i at vi også for år 2003 var Teknisk Arrangør på Norsk Kennel Klubb avd.Vestfold
sitt årlige Valpeshow. Valpeshowet som er åpent for alle raser hadde nesten 300 valper påmeldt,
og fant sted i Andebuhallen i Andebu den 30.11.2003.

Tidlig på morgenen før publikum strømmet til,  Torild Stigen

steker vafler (t.v) og Henriette Rindal Moland står klar i kiosken !

Et drøyt 20-talls medlemmer fra Norsk Shetland Sheepdog Klubb distrikt Vestfold var og hjalp til med dugnaden som det er å være Teknisk arrangør på en utstilling eller et valpeshow.

Det er en god del arbeidsoppgaver som skal gjøres iløpet av dagen, og man trenger mange frivillige arbeidssomme sjeler....

Fra tidlig morgen trengs en bundt på "4-eller-så" parkeringsvakter (som bør være både bestemt og "rund i kantene"), og samme antall ryddemannskaper som sviver rundt inne på utstillingen og tar opp "etterlatenskaper" etter 2- og 4-beinte (sistnevnte helst i kategori "bare tisse hjemme på avis til jeg MÅ", og da kan det skje - i store mengder - både i og utenfor ringen, men absolutt innendørs). Summerer man disse to kategorier av "mannskaper" får man det antall som i tillegg trengs til betjening i kiosken..

Så må man ha et par dørvakter som ser på vaksinasjon og er rutinert nok til å ta igjen med diverse unnskyldninger for at ting ligger i bilen eller er glemt hjemme (skal man ha vaksinasjon så skal man), og like mange frivillige personer til katalog- og billettsalg.....

Og - da først er man oppe i et "must" av frivillige hjelpere.....

Vi hadde også i år blitt forespurt om vi ville ha UTLODNING til inntekt for PRA-fondet, slike tilbud sier man ikke nei til.... Da må det 2 - 3 personer inn der i tillegg.

Så kan det også være greit med reserver i tilfelle "tilfeller", for eksempel at en skriver blir syk, for da kommer spørsmålet.... "har dere en å avse"... Man skal jo ikke stå på "pinner" - særlig ikke siden det er ting utenfor vår kontrakt! Men man er jo ikke vanskelig heller - det blir et lite internt møte på bakrommet for å diskutere saken før man (etter et par kopper kaffe og en røyk) kommer tilbake med svaret at man har "omrokkert litt" - så okey, dere får en person til den jobben....

Om kvelden før utstillingen må et knippe av 8 - 10 personer fra vår gruppe møte opp sammen med arrangøren, for å sette opp ringer og gjøre klart til det store "rushet" neste dag, og det samme må gjøres etter utstillingen. Man skal rydde på plass, rengjøre hallen - i det hele tatt - alle bevis etter arrangementet skal fjernes både innen- og utendørs.

Det ER litt av en jobb å være Teknisk arrangør, men har man en sammensveiset gjeng som vil jobbe og gjøre det beste for at alt skal bli så vellykket som mulig - så glir alt på skinner! At det hele økonomisk kan gi noen kroner til klubbkassa og PRA-fondet blir selvsagt en ekstra motivasjon !

Takk til NKK avd Vestfold som overlot jobben til oss også i år 2003. I midten på bildet til høyre ser dere noen av personene i Sekretariatet til NKK avd Vestfold sitte klar til sine gjøremål på utstillingen. Formann for NKK avd Vestfold, Gunnar Jensen, stående (grå jakke).

Tilbake til Takkesiden

Til NSSK's PRA-side