PRA-prosjektet pr. april 2005

 Siste nytt: Ny DATO for møtet på Veterinærhøgskolen: 28. juni 2005. 

NSSK skal i møte med Frode Lingaas på Norges Veterinærhøgskole i slutten av april.

Det vil på dette møtet bli gjennomgått den oversikten over blodprøver som er samlet inn pr. dato i forhold til  familiene rundt de forskjellige PRA-hundene.

Det vil da blitt tatt en avgjørelse om forskningen skal starte, med det materialet vi har, og med de pengene vi har, eller om ytterligere prøver må innhentes.

Vi hadde en veldig bra, fullstendig famile, men da det viste seg at selve PRA-hunden allikevel ikke hadde PRA, må vi erstatte dette materialet.

Vi har fått signaler på at vi skal få noen blodprøver fra PRA-hunder og deres familier i Finland i slutten av april. Om disse vil forandre bildet er litt uklart enda.

Når det gjelder de pengene vi har på konto hittil, er vi avhengig av at Norges Veterinærhøgskole kan og vil skyte inn det resterende for å opprettholde en forskning i 4 år, DERSOM det er nødvendig. Dette på grunn av at det er en policy, at forskning og forskningspersoner ofte går i 4 års forskningsprosjekter. Finner man PRA-genet før den tid, vil selvsagt prosjektet avsluttes på det tidspunktet.

Henviser ellers til Takkesiden, hvor det innsamlede beløpet pr. dato er lagt ut. Vi håper selvsagt at kontoen fortsatt vil vokse.

En informasjon etter møtet vil bli lagt ut på denne siden.

 

 
 Til PRA-sidene

 Til Index